U bent op de pagina:"Bloemen langer vers en helder water"

"Bloemen langer vers en helder water"

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 0.

Sinds enige maanden testen we het “wonderwater” van Aqua Aurora in onze bloemisterij in Loon op Zand. Eerst sceptisch en met ongeloof, maar toch nieuwsgierig gemaakt door mijn medewerkers, hebben we allerlei testen opgezet. Ongeveer 30 soorten bloemen hebben we zowel met “vitaal Aqua Aurora water” als met gewoon “Loons leidingwater” water getest.

De eerste resultaten zijn toch wel heel bijzonder. Zo merken we dat de vazen met vitaal water veel schoner blijven. We hebben veel minder last van kalkaanslag en het vitale water blijft helder. Veel bloemen blijven langer vers en extreem hierbij zijn de sierkolen. Bij deze plant verdubbelde de houdbaarheid. Bovendien bleef het water helder en ging, ook na vier weken, niet stinken. Tevens wortelde de plant in vitaal water veel eerder en meer dan die in niet vitaal water. Dille en gerbera reageerden wat minder.

In een later stadium zullen we onze onderzoeksinventarisering rapporteren. Verder was het opmerkelijk dat tijdens de periode voor Kerst onze handen heel bleven. Normaal gesproken gaan onze handen - door het maken van enorme hoeveelheden kerststukken – kapot en ontstaan er kloven in de vingers. Onze personeelsleden had allemaal dezelfde ervaring. Tenslotte hebben we ook de ervaring dat de sfeer in onze winkel verbeterd is.

* Swaans Bloemen en Planten - Loon op Zand