U bent op de pagina:Thuis en op reis

Thuis en op reis

  • warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
  • strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Fantastische ervaring met watervitalisator

WATERVITALISATOR, januari 2012
Graag wil ik mijn fantastische ervaring met de watervitalisator delen. Ik heb een paar jaar last gehad van allergische reacties op straling. Dit gebeurde vrnl. al na 5 minuten werken met de PC of bij TV kijken. Maar ook zomaar spontaan, zelfs als ik in bed lag. Door een uur buiten te lopen verdwenen de klachten. Op de Biovakbeurs in Zwolle vorig jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met vitaal water. Ik heb toen een minivitaliser gekocht en later dat jaar een Aqua Aurora OB vitaliser. Op mijn werk heb ik geen enkele last van mijn PC.
Vanaf de dag in september 2011 dat de watervitalisator is geplaatst heb ik geen enkele keer meer problemen gehad met kriebelingen en pijn op mijn borst!!!!   Je kunt je voorstellen dat ik zeer dankbaar ben dat de watervitalisator deze power heeft. De watervitalisator zorgt ook nog eens  voor heel goed water met geen enkele kalkaanslag en dus ook voor een zuivere leefomgeving !!!

Jeroen Kramer   Nieuwegein
 

"Heldere jacuzzi, zonder toevoeging van chloor"

Wij hebben de jacuzzi met dit water gevuld. Wij gebruiken nu geen chloor tabletten of wat voor toevoeging ook. De kwaliteit van het water blijft goed. Wij verbazen ons er ook over; maar het is echt waar!!!!
Wij hebben de jacuzzi nu al een half jaar niet verschoond en het water is nog steeds goed.
Verder drinken wij zeer veel water en het water is veel lekkerder en veel langer houdbaar.

* fam. van Galesloot - Drunen

"Theedrinker"

Ik drink al jaren bijna uitsluitend - rechtstreeks vanuit een thee-plantage in Kyoto, Japan geïmporteerde - groene thee. Bij het zetten van deze hoge kwaliteit Sencha, is goede kwaliteit van het gebruikte water van vitaal belang! Sinds de Aqua Aurora OB Vitaliser in mijn watersysteem is ingebouwd, is de smaak van de thee enorm veel beter en verfijnder geworden.
Gezien het feit dat je deze thee tot 3 maal toe op kunt schenken, is het voor mij ook belangrijk dat een gebruikte hoeveelheid zo lang mogelijk bewaard kan worden. Zonder Vitaliser kon ik de thee na een uur of 3/4  weggooien, tegenwoordig zet ik zelfs na 8 uur een 3e pot die nog prima te drinken is!
Zowel onder de douche, als bij 't handen wassen met  - en drinken van - gevitaliseerd water, voel en proef je een groot verschil met "gewoon" kraanwater. Het is duidelijk zachter.
Bloemen die in "vita-water" staan gaan meer dan een week langer mee....
Voor mij is de Vitaliser een van de mooiste investeringen die ik ooit heb gedaan!

* Hajo Landheer - Hoofddorp

 

"Mooie schone vissenkom"

Mijn zoon heeft mij zijn 2 vissen gegeven op 28 december 2008. Omdat zijn nieuwe kat wel erg veel belangstelling toonde voor de vissen, heeft hij ze aan mij cadeau gedaan. Deze vissen zitten in een behoorlijk grote kom, maar het is geen aquarium dat zichzelf schoonhoudt.
Ik heb op mijn watersysteem een waterfilter en gebruik in de keuken de kleine vitalizer van jullie. Hier is ook de vissenkom mee gevuld.
Ik heb het groen in de vissenkom al en keer vervangen en er regelmatig water en voer ingegooid, zelfs een keer een zak levend voer, maar heb tot nu toe de vissenkom nog niet verschoond!!!
Het is vandaag 11-2-2009, dus al een aantal weken verder en het ziet er niet naar uit, dat dit binnenkort nodig is. Op het water drijven veel bellen.
Jullie mogen van mij het water komen testen, hoor. Ik ben zelf ook wel benieuwd wat de kwaliteit ervan is. Ik heb vaker vissen gehad, maar toch altijd een keer per week of 1,5 week de kom verschoond.
Uniek is dit!!

* Anneke van Opstal - Loon op Zand

"Paarden minder last van zomereczeem"

Onze belangrijkste ervaring is toch wel het feit dat wij ons na plaatsing van de vitaliser fitter voelen en meer energie en weerstand hebben. Bovendien ook wat kilo's afgevallen maar of dat door de vitaliser komt vind ik moeilijk te beoordelen. Opmerkelijk is ook het feit dat mijn 2 paarden met zomereczeem minder jeuk hebben en dus minder gingen schuren aan staart en manen

* Anne Christi en Rolf - Gorssel

"Ik voelde direct een andere energie in huis"

Ik heb een aantal bijzondere ervaringen gehad met de Aqua Aurora vitaliser, die ik graag met u wil delen. Direct na installatie van de Aqua Aurora vitaliser, na het openen van de kraan, liep ik ernaartoe. Mijn linker handchakra ging open. Ik voelde het en kreeg te horen dat het de hartchakra is. Ik voelde ook direct een andere energie in huis. Een warmte en een rust. Ik ben nooit meer ziek, geen keelpijn, geen griep. Mijn ene kat is heel vrolijk geworden. M'n andere kat heeft nog meer last van z'n hormonen gekregen, m.n. in het voorjaar. Gasten proefden duidelijk verschil in kwaliteit van water. Het is zachter. Ze bleven maar water drinken op eerste kerstdag.

* Janny Molenhuis - Groningen
 

"Minder last van elektro-overgevoeligheid"

Ik kreeg vorig jaar veel last van rosatia, een huidaandoening. Het bleek dat deze veroorzaakt werd door een elektro-overgevoeligheid. We hebben ons huis aangepast en laten ontstoren en ook een Aqua Aurora vitaliser voor het water aangebracht. De huidklachten zijn nog maar een fractie van wat het is geweest. De oorzaak voor de overgevoeligheid blijft, maar het is zo veel hanteerbaarder geworden. Ik heb ook veel meer energie. Het water is trouwens heerlijk zacht!

*Marieke Hoeve

"Last van haaruitval volkomen verdwenen"

Sinds wij vorig jaar een Aqua Aurora vitaliser hebben aangeschaft is er veel ten positieve veranderd. Ik had veel last van haaruitval, dit is volkomen verdwenen. Ook hebben wij het water in onze cv installatie gedaan en stoken nu gemiddeld 2 graden lager dan andere jaren. Ook komen er steeds meer kennissen water bij ons halen om zich te laten overtuigen, na +/- 3 maanden schaffen ze er dan zelf één aan.

* H.W. de Vries

"Een prima waterkwaliteit en minder kalkaanslag"

Wij zijn nog steeds erg tevreden over de door u geleverde vitaliser. De kwaliteit van het water is prima en ook de kalkaanslag is nog steeds minder dan voorheen. Het is zelfs zo dat wij leidingwater meenemen i.p.v. bijvoorbeeld Spa blauw voor het lessen van onze dorst tijdens het tennissen en golfen.

* Familie Kok - Gendringen

"Altijd fris water aan boord."

Vele jaren heb ik met een koolstoffilter onder de kombuiskraan en met toevoeging van colloïdaal zilver bij elke watertankbeurt redelijk goed drinkwater gehad om mee te koken en koffie te zetten aan boord. Wel heb ik elk jaar mijn watertank in de winter droog gezet en schoongemaakt, waarbij de slangen helaas niet bereikbaar zijn. Thee zetten ging nog zonder al te veel bijsmaak, afhankelijk van de leeftijd van het water in de tank. Nu heb ik al jaren een vitaliser van Aqua Aurora achter mijn watermeter in huis, tot grote tevredenheid. Nu ben ik erg nuchter en sceptisch en geloof dingen pas na eigen ervaring. Dus heb deze waterspecialisten gevraagd of ze ook een vitaliser voor aan boord hebben. Ik heb een exemplaar ontvangen en dat in de vulslang van de watertank gemonteerd. Hierna heb ik overal water getankt zonder nog colloïdaal zilver toe te voegen. Door omstandigheden heb ik afgelopen seizoen de boot twee en een halve maand niet gebruikt en tot mijn grote verbazing was het water uit de tank nog fris te drinken zonder bijsmaak. Voor mij is het bewijs geleverd dat dit wonderlijke ding werkt. Ik heb dit gemeld bij Aqua Aurora en kreeg te horen dat ze nu een vitaliser hebben die niet ingebouwd hoeft te worden maar die je gewoon op de vulslang klikt met een gardena koppeling o.d. om de tank te vullen. Je kunt er thuis dus ook de tuin mee sproeien, wie weet wat dat voor bloeiende resultaten oplevert, ik hoor het graag.

* Renz Peijnenborgh - Vitaal water aan boord