U bent op de pagina:Aqua Aurora werkt mee aan enquête door de Stichting, WATER, drager van leven en vraagt uw bijdrage

Aqua Aurora werkt mee aan enquête door de Stichting, WATER, drager van leven en vraagt uw bijdrage

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 0.

 

Medewerking gevraagd aan enquetes gebruik watervitalisatoren

Onderzoek toepassingen land- en tuinbouwsector

Vele agrarisch bedrijven maken gebruik van watervitalisatoren en ondervinden positieve effecten op de kwaliteit van de producten en conditie en welzijn van de levende have. Ook de arbeidsomstandigheden kunnen verbeteren. Stichting WATER en Projectenbureau LTO-Noord werken samen om de gebruikerservaringen in de land- en tuinbouwsector te inventariseren. Wie aan dit onderzoek wil bijdragen kan zich bij ons melden via email of het enquêteformulier invullen. Zo mogelijk worden ook andere zakelijke toepassingen in het het onderzoek betrokken. Zie ook de onderzoeksopzet.

Gebruikersenquête particulieren

Als particulier kunt U een online enquêteformulier invullen, of de vragen downloaden en uw antwoord per email aan ons retourneren. In beide gevallen vragen wij u zich aan ons bekend te maken, om te voorkomen dat de bestanden vervuild raken. Uw gegevens dienen alleen ter controle en zullen zonder uw toestemming door ons verder niet worden gebruikt of doorgegeven aan anderen.

Resultaten gepresenteerd op Conferentie 24 september 2011

Op het najaarsconferentie over watervitalisering zal het middaggedeelte gewijd zijn aan ervaringen van gebruikers van vitaliseringsapparatuur. De resultaten van de enquêtes zullen worden besproken. Via korte pitch-talks van gebruikers zullen interessante cases uit verschillende toepassingsgebieden worden gepresenteerd.