U bent op de pagina:Aqua Aurora wint de Milieuprijs Innovatie 2012 !!

Aqua Aurora wint de Milieuprijs Innovatie 2012 !!

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 0.

Tijdens de opening van de milieuvakbeurs in ’s Hertogenbosch werden de zes genomineerden voor deze milieu innovatie prijs door de vakjury terug gebracht tot drie finalisten.   Aqua Aurora was daar, met de “zelfreinigende wegbermconstructie”, bij.  De drie finalisten werden door de voorzitter van de vakjury over hun innovatie aan de tand gevoeld. Het publiek mocht aan het eind van deze presentaties stemmen en tot onze grote verrassing won Aqua Aurora met 50% van de stemmen de prijs. De prijs is, naast een mooie bos bloemen en veel extra aandacht en publiciteit een mediacheque van Sdu-uitgevers b.v., die besteed moet worden aan het verder in de media onder de aandacht brengen van de innovatie.

De verkoop van de Multifunctionele Zelfreinigende Wegberm loopt via de Altena Groep. Klik op de flyer voor een lees- en printbare versie.