U bent op de pagina:Better Event 14 en 15 mei in de RAI

Better Event 14 en 15 mei in de RAI

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 0.

Het concept van Better Event is gebaseerd op de boeken en online publicaties van Amber Alberda. Zij selecteerde voor u de producten waar zij het meest enthousiast over is.

De beurs is in de RAI in Amsterdam en wordt gehouden op zaterdag 14 en zondag 15 mei van 09.30 tot 18.00 uur. Aqua Aurora is te vinden op standnr. 21 tegenover de meet&greet.

Tijdens dit event kunt u bij ons de eerste van gevaliseerde A2A2 melk gemaakte kaas proeven. De melk komt van de A2A2 koeien van Ecoboerderij de Haan uit Ingen.

Ecoboerderij De Haan is de eerste (en voorlopig nog enige) biologisch gecertificeerde boerderij met A2/A2-melk. Op de melktank is een speciale melkvitaliser gemonteerd. In de boerderijwinkel verkoopt de familie de Haan een heel assortiment gevitaliseerde, biologische A2A2 zuivelproducten. Van deze melk wordt speciale A2A2 kaas gemaakt die te koop is bij de speciaalzaken van Stompetoren. Informatie over deze kaas en verkooppunten vind u hier.