U bent op de pagina:"Hydrocultuur op hoog vitaal water."

"Hydrocultuur op hoog vitaal water."

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 0.

Hein Mekelenkamp Green Projects International is specialist in project beplanting en met name in de toepassing van hydrocultuur. Planten zorgen voor een verbetering van het binnenklimaat in openbare ruimtes en kantoorgebouwen. Naast de decoratieve eigenschappen van de planten zorgen deze ook voor zuivering van de lucht. De vitaliteit van de planten kan heel goed worden ondersteund met het toepassen van vitaal water in de hydrocultuur. Aqua Aurora heeft producten ontwikkeld waarmee het leefklimaat voor plant en mens sterk verbetert.

Hein Mekelenkamp G.P.I. maakt als eerste in deze branche gebruik van deze nieuwe ontwikkelingen. In haar magazijnen en kassen worden de planten onder optimale omstandigheden verzorgd. Bovendien wordt op locatie het water wat aan de planten wordt toegediend met speciale apparatuur gevitaliseerd. Hiervoor zijn de waterkarretjes met de vitaliser uitgerust. De ervaringen die Aqua Aurora reeds met het vitaliseren van leefruimtes heeft opgedaan zullen in de toekomst leiden tot het op de markt brengen van nieuwe concepten die in combinatie met project beplanting tot verrassende resultaten zullen leiden.

terug naar overzicht