U bent op de pagina:Vitaliserende filterconstructie haalt zware metalen, hormonale belasting en medicijnresten weg.

Vitaliserende filterconstructie haalt zware metalen, hormonale belasting en medicijnresten weg.

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 0.

Tot op heden merkten we dat, wanneer water gefilterd werd, de energie in het water sterk afnam. Toch hebben we vast kunnen stellen dat belasting van zware metalen, hormonale middelen en medicijnen in het drinkwater het functioneren van onze organen aantasten.

Na vitaliseren van het water neemt deze belasting sterk af, maar invloeden hiervan blijven meetbaar. We hebben nu een vitaliserend filter ontwikkeld dat ervoor zorgt dat deze stoffen beter gefilterd worden. Door de plaatsing van een aangepaste gouden vitaliser in het hart van het filter blijft de vitaliserende werking in tact en smaakt het water heerlijk zacht. Het filter wat om de gouden vitaliser is aangebracht zal ± 100m3 Nederlands drinkwater kunnen filteren. Het filter is hierna eenvoudig zelf te vervangen voor een nieuwe. Dit nieuwe filter is getest via het EFD systeem en de resultaten zijn perfect.

Vanaf heden is dit nieuwe filter leverbaar door Aqua Aurora.