U bent op de pagina:Aqua Aurora / Visie

Visie

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 0.

"Een meer duurzame en vitale wereld door vitaal water en vitale lucht"
 
Waar kun je, om de missie van Aqua Aurora te vervullen, beter beginnen dan bij de twee belangrijkste elementen die de wereld te bieden heeft: water en lucht? Door slim om te gaan met deze elementen wil Aqua Aurora meehelpen een tegenwicht te bieden aan de negatieve milieueffecten van de industrialisatie. Dit gebeurt onder andere door het verwijderen en toevoegen van informatie aan water door de Aqua Aurora Vitaliser® en het verschonen van de lucht in ruimtes d.m.v. de Aqua Aurora Orgonstraler®. Maar hier stoppen de activiteiten van Aqua Aurora niet. Wij vinden het namelijk van elementair belang dat er continue gezocht wordt naar verbeteringen van onze producten. Daarnaast is Aqua Aurora voortdurend op zoek naar nieuwe gebieden waar onze huidige concepten van groot nut zouden kunnen zijn. Dit doet Aqua Aurora onder meer door vitaal water te koppelen aan de grote kennis op het gebied van duurzaam en gezond bouwen.

Door gebruik te maken van het geheugen van water lijkt het op vrij eenvoudige wijze mogelijk de negatieve effecten van onze westerse levensstijl aanzienlijk te verminderen. Deze ‘onnatuurlijke’ levensstijl zadelt ons met nieuwe ziektesymptomen op die samen te vatten zijn onder het hoofdstuk milieuziektes. We ondersteunen de visie dat water als supergeleider, transportmiddel en informatiedrager een cruciale rol kan spelen en een corrigerende werking kan hebben op de negatieve effecten veroorzaakt door onze levenswijze. Een groot aantal overtuigende praktijkvoorbeelden sterken ons in onze mening. Als veel mensen zich in onze denkwijze kunnen verplaatsen zal de stap naar verbetering van onze leefomgeving zich snel kunnen voltrekken.

Aqua Aurora maakt u dan ook graag deelgenoot van onze ontdekkingsreis naar vitaal water. Deze site is hiertoe een eerste aanzet en wij stellen het zeer op prijs ook over uw ervaringen te worden geïnformeerd. In de loop der tijd zullen onze activiteiten worden gebundeld in het stichten van het ECHW, Educatief Centrum voor Hoogvitaal Water en Energiebalans. In dit centrum zal onze zoektocht naar verbeteringen van concepten en toepassingsgebieden nog beter tot uiting komen.