Anti-mug water

Als je je op een natuurlijke manier wilt beschermen tegen muggenbeten, maar liever niet met allerlei middeltjes wilt smeren, lees dan verder! Het schijnt dat vitamine B1 er voor zorgt dat je lichaamsgeur verandert en je niet meer aantrekkelijk bent voor muggen. We hebben daarom de frequentie van Thiamine (vitamine B1) toegevoegd aan ons vitale water. Na ongeveer 14 dagen gebruik van dit water, verwachten wij dat muggen minder interesse hebben om je te steken.

Bronwater 750 ml
Dit bronwater is gevitaliseerd met schelpkalk en heeft een micellaire werking waaraan de frequentie van Thiamine (vit B1) is toegevoegd. Gebruik 20 – 40 ml. per dag (1 a 2 borrelglaasjes).  Dit bronwater heeft geen negatieve bijwerkingen, sterker nog, het vitale water ondersteunt je gezondheid. Zeker als je nog geen vitaliser gebruikt, is het de moeite waard dit water eens te testen.

Een fles van 750 ml is voldoende voor ongeveer 30 dagen.
Prijs: €8,- per fles. Bij afname van een volle doos van 12 flessen: € 80,-
Alles afgehaald in Apeldoorn, dus excl. verzending.

AA Supplement 50 ml
Dit AA supplement is gebaseerd op ons beroemde vitale ‘druppeltjeswater’ met de toevoeging van de frequentie van Thiamine (vit B1). Hiervan gebruik je 10-20 druppels per dag.

Een pipetflesje van 50 ml is voldoende voor 50-100 dagen.
Prijs: € 16,- per flesje afgehaald in Apeldoorn, dus excl. verzending.

Bestellen? Stuur een mailtje naar info@aqua-aurora.nl o.v.v. anti-mug water.

© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up