"5G plaat vermindert stralingsbelasting"

We hebben de energetische plaat direct in gebruik genomen. Ik heb de plaat op de grond gelegd en ik ben er op gaan zitten. Zelfs dan ervaar ik tintelingen in mijn benen en voel ik ruimte ontstaan. Mijn lichaam ontspant en ik voel letterlijk een heleboel stralingsbelasting van mij af vallen. Onze zoon is erg gevoelig voor prikkels en straling. Vlak voordat hij gaat slapen legden we de plaat onder zijn matras. Hij is in zijn bedje gaan liggen en sliep heel snel in, nog binnen een minuut. Als we hem met zijn voetjes erop zetten merk je dat hij minder onrustig wordt.

De plaat is vervolgens verhuisd naar mijn eigen bed, onder de topper op borsthoogte. Ik sliep diep en door tot de volgende ochtend en de nacht erop weer! Ik werd wakker zonder ruis in mijn oren en mijn hoofdpijnklachten nemen af.

Al onze telefoons, tablets en artikelen die straling afgeven hebben er inmiddels op gelegen en we nemen maatregelen in huis om niet overal de effecten van straling te hoeven ervaren.

Uiteraard proberen we ook nog ons groente en fruit op de plaat te leggen (daar waren we nog niet aan toe gekomen) maar gezien de ervaringen tot nu toe zien we dat met vertrouwen tegemoet.

BvdA Apeldoorn

© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up