Therapeuten

Klachten behandelen met schelpkalkfrequenties

Vele mesologen, homeopaten, acupuncturisten, energetische helers, orthomoleculaire therapeuten, natuurgenezers en reikimasters hebben ons pad gekruist. Wij verbazen ons telkens weer over jullie accurate diagnoses over de oorzaak en herkomst van klachten. Het wordt steeds duidelijker dat onze schelpkalkvitalisers en aanverwante producten een mooie aanvulling kunnen zijn in behandelingen.

Met schelpkalk gevitaliseerd water

We deden een uitgebreid onderzoek naar de invloed van de schelpkalkvitaliser op de kwaliteit van het kraanwater in relatie tot het functioneren van de organen in het menselijk lichaam. Je ziet in de resultaten dat gewoon kraanwater het lichaam belast en met schelpkalk gevitaliseerd kraanwater organen beter in functie zet. Het bewijst voor ons wat we intuïtief als wisten; met schelpkalk gevitaliseerd water is goed voor je lichaam!

Als behandelaar zou je zelf kunnen testen of met schelpkalkfrequentie gevitaliseerd kraanwater voor jouw patiënten ook een meerwaarde laat zien ten opzichte van het water dat ze thuis gebruiken. Vrijwel altijd heeft het gevitaliseerde water op alle organen in het lichaam een positief effect.

Wat kun je met onze producten betekenen voor je patiënten?

AA WATERSUPPLEMENTEN
Voor therapeuten hebben we apparatuur beschikbaar om watersupplementen samen te stellen. De basis hiervoor is ons gevitaliseerde schelpkalkwater. Waarin in opneembare vorm alle mineralen en sporenelementen zitten. Hieraan kun je de aanvullende frequentiepatronen van bijvoorbeeld jodium, magnesium, selenium of zilver toevoegen.

Onze AA watersupplementen kunnen een alternatief bieden voor gangbare supplementen. De watersupplementen bevatten ‘slechts’ AA vitaal water met de frequentie van schelpkalk én van het supplement dat je voorschrijft. Hiermee zijn deze supplementen niet belastend voor het lichaam.

AA ADEMVITALISER
Regelmatig ademen door onze ademvitaliser geeft meer longcapaciteit en vaak meer zuurstof in het bloed. Ook andere organen functioneren hierdoor beter. COPD- en astmapatiënten kunnen hier veel baat bij hebben. We hebben hiermee al veel mensen van hun ‘pufje’ afgeholpen! Ook zien wij dat het ondersteunend werkt bij de ziekte van Lyme en Covid.

Je kunt de effecten voor je cliënt vaststellen door 2 metingen uit te voeren. De eerste meting als nulmeting. Daarna ademt de cliënt 5x in door de ademvitaliser en meet je opnieuw. Het is belangrijk om deze meting aan het eind van het consult uit te voeren, omdat het andere metingen positief beïnvloedt.

AA ENERGETISCHE PLATEN
Onze energetische platen zijn goed in te zetten bij patiënten die meer energie kunnen gebruiken. Elke dag een half uur plaatsnemen op de plaat kan al een wonderlijk effect geven. Ook mensen die gevoelig zijn voor straling hebben hier vaak baat bij. Je kunt de energetische plaat ook gebruiken om apparatuur te ontstoren en van medicijnen de opneembaarheid te verbeteren.

Ervaringen

Ik ben energetisch therapeut en healer en werk dus veel met energie van een bepaalde trilling. Het is heel belangrijk om met de juiste energie en de juiste trillingen te werken om zelf krachtig te blijven en om mijn cliënten te kunnen geven wat zij nodig hebben.

De producten van Aqua Aurora gebruik ik voor mijzelf en voor mijn cliënten. De energetische platen ondersteunen bijvoorbeeld mijn energie en reinigen mij en mijn producten van straling en andere onjuistheden. De supplementen test ik uit met de biotensor en die brengen vaak heling op mentaal en fysiek vlak.

Voor mij is alles trilling. En met de juiste trilling (afhankelijk van wat iemand nodig heeft) ontstaat heling. De producten van Aqua-Aurora hebben een uitstekende trilling om in mijn praktijk te gebruiken.

Rob van der Niet

Ervaringen

Ik ben gek op water. Jaren geleden heb ik met Corina Bax een onderzoeksprotocol opgezet om te kunnen meten wat het effect van het vitaliseren van kraanwater is op het menselijk lichaam. Inmiddels heb ik meegewerkt aan duizenden testen hiervan en je ziet gewoon dat dit water goed is, beter dan normaal kraanwater. En wat ik er zo fijn aan vindt is dat mensen -die bijvoorbeeld in Rotterdam slecht water hebben- de kwaliteit van hun water met de vitaliser zelf thuis kunnen verbeteren. Hierdoor kun je écht iets voor je gezondheid doen.

Ik werk veel met homeopathie in mijn mesologiepraktijk. Als basis voor mijn homeopatische middelen gebruik ik graag het miscellaire water van Aqua Aurora. Dit is al een genezend product van zichzelf als je dit alleen zou nemen. Combineer je het met de homeopatische frequenties, dan werkt het nóg veel beter. Sinds ik dit doe hebben mensen veel minder beginverergeringen van hun klachten, die zie ik bijna niet meer. En de kosten van homeopatische middelen op water zijn veel lager dan die van supplementen in pil-vorm. Dus daar ben ik heel blij mee!

Christine Oude Groote Beverborg

Ervaringen

Als eerste heb ik de Vitaliser, enkele energetische platen en een 5G plaat gekocht. Voor privé en gebruik in mijn praktijk. De ademvitaliser heb ik aangeschaft voor de praktijk en deze zet ik geregeld ter ondersteuning in om bijvoorbeeld het gebruik van puffers af te bouwen bij cliënten. Dit uiteraard met de neurologische oefeningen die de basis zijn bij al mijn behandelingen. In deze combinatie met heel mooie resultaten!

Ook de AA supplementen adviseer ik graag en over de resultaten ben ik heel positief. Zeker in deze tijd zijn de supplementen een aanwinst v.w.b. de behandelmogelijkheden binnen de Brain Stimulating Method praktijk.

Ik geniet -samen met mijn cliënten- van de resultaten die behaald worden met het gebruik van deze producten.

Liesbeth Rijsdijk

Ervaringen

“Nadat ik in 2012 in contact kwam met de schelpkalkvitaliser van Aqua Aurora, bleef ik me steeds weer verbazen over de kracht en de mogelijkheden ervan. Samen met Henk Pannekoek testte ik vele mogelijkheden, later ook met honderden andere mensen. Na elke test veranderde of herstelde de energie van water en voedsel positief.

We ontdekten ook dat toevoeging van specifieke frequenties aan de schelpkalk vitaliser, zoals selenium, zink, magnesium of zilver, ervoor zorgt dat mensen met bepaalde klachten er heel positief op reageren. Ook heel interessant vind ik dat de vitaliser meehelpt het bewustzijn te verhogen bij de mensen. Door ze in mijn praktijk uit te leggen hoe de vitaliser werkt, worden de mensen zich ook bewust van (het functioneren van) hun eigen lichaam en leefomgeving.”

Corina Bax

Ervaringen

Via een collega kwam ik in contact met Aqua Aurora. Na een hartelijke kennismaking met Henk en Gerda zijn o.a. de ademvitaliser, energetische pen, vitaliseerplaten en het supplementen assortiment onderdeel van mijn praktijkvoering en behandelingen geworden.

Binnen mijn Brain Stimulating Method Praktijk zie ik mensen van alle leeftijden met hun eigen fysieke en mentale zorgvragen. Aanvullend werk ik met de Geïntegreerde Technieken. Hierdoor kan ik gericht voor en op het lichaam van de individuele cliënt testen welke supplementen ondersteunend. En ook in welke dosering, op welke momenten en binnen welke tijdspanne deze ondersteuning nodig is.

De producten van Aqua Aurora zijn een waardevolle aanvulling; binnen de praktijk en privé heb ik er al de nodige positieve ervaringen mee. De toepassingsmogelijkheden zijn breed. De resultaten bij uitwendige inzet zijn snel zichtbaar en de vooruitgang en verbeteringen bij inwendige inzet worden opgemerkt en gevoeld door (ouders van) de mensen die ik help.

Heidi Hendrikse

© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up