Therapeuten

Bij een gezonde levensstijl is het gebruik van gezond water, gezonde lucht en voeding van essentieel belang. Water is energetisch belast, in de lucht zit veel fijnstof en stralingsbelasting en ons voedsel is in de loop der jaren in kwaliteit verslechterd. In de supermarkten vind je niet voor niets reclames “volgens grootmoeders recept”!

En omdat we niet zorgvuldig met ons milieu omgaan, krijgen we hiervoor natuurlijk de rekening gepresenteerd. Denk aan alle stoffen die we vinden in water zoals pesticiden, medicijnresten, toxische stoffen vanuit drugsafval en chemische industrie en… de steeds maar toenemende hoeveelheid ultra fijnstof en stralingsbelasting in onze leefomgeving. De transitie naar groene energie met wind en zon zorgt voor overbelasting van het hoogspanningsnet. In plaats daarvan is het o.i. veel beter om met waterstofgas gebruik te maken van ons aardgasnet. De bodem is uitgeput en vitamines en mineralen verdwijnen uit ons voedsel. Het raffineren van voedsel en genetische manipulatie is normaal geworden.

En dan denken dat dit geen gevolgen heeft voor onze gezondheid en ons bestaan?? Bij veel mensen is van allerlei klachten, binnen de reguliere gezondheidszorg, de oorsprong vaak niet meer te achterhalen en zo blijven ze tobben met hun gezondheid. Met massaal gebruik van Antidepressiva, Ritalin, Prednison, e.d als gevolg.

In onze zoektocht naar de effecten van de schelpkalk vitalisers,  hebben we ons verbaasd hoe goed diverse therapeuten in staat waren  om de oorzaak en de herkomst van allerlei klachten te diagnosticeren. We zagen ook de enorme impact van het gebruik van de producten en de apparatuur van Aqua Aurora. Hier kunt u over lezen bij “onderzoeken”.

Wat kunnen therapeuten betekenen:

  • Bij het diagnosticeren van de klachten kunnen ze de effecten van de producten en apparatuur, ook voor de cliënt, zichtbaar maken.
  • De kwaliteit van het water wat de cliënt thuis gebruikt kan getest worden. Daarna kan de therapeut het water vitaliseren en de test opnieuw uitvoeren en de verschillen voor de cliënt zichtbaar maken. Vrijwel altijd heeft het gevitaliseerde water op alle organen in het lichaam een positief effect. Zo groeit ook nog eens het bewustzijn van de cliënt.
  • Met de AA watersupplementen bar kunnen diverse aanvullende frequenties aan het water toegevoegd worden. De therapeut kan zo op de cliënt afgestemde supplementen testen en als supplement verstrekken. Effectief, snel en goedkoop.
  • Met de AA ademvitaliser kan de therapeut de effecten voor de cliënt vaststellen door 2 metingen uit te voeren. De eerste meting als 0 meting en daarna ademt de cliënt 5x in door de ademvitaliser en worden de metingen opnieuw uitgevoerd. Zo kan het effect worden vastgesteld. Vooral bij longproblemen wordt het effect zichtbaar, maar ook andere organen functioneren vaak beter. Het zuurstofgehalte in het bloed neemt meestal toe.  Het is belangrijk om deze meting aan het eind van het consult uit te voeren, omdat het andere metingen positief beïnvloedt.
  • De AA energetische plaat kan in de praktijk gebruikt worden om voor cliënten apparatuur te ontstoren en voor medicijnen de opneembaarheid te verbeteren. Het overbrengen van de informatie neemt ca. 30 minuten in beslag zodat het wenselijk is dit bij aanvang van het consult te starten. Ter controle kunnen de producten voor en na behandeling getest worden.

Cliënten kunnen contact met ons op nemen voor informatie over de therapeuten die ervaring hebben met deze techniek

Therapeuten die gebruik willen maken van onze technieken kunnen zich bij ons melden. Wij zullen indien gewenst hiervoor een lijst van therapeuten samenstellen.

Ervaringen van therapeuten

Corina Bax (www.corinabax.nl) was de 1ste therapeut die testen met ons schelpkalk water deed:

“Nadat ik in 2012 in contact kwam met de vitaliser van Aqua-Aurora, bleef ik me steeds weer verbazen over de kracht en de mogelijkheden ervan. Samen met Henk Pannekoek testte ik vele mogelijkheden, later ook met honderden andere mensen. Na elke test veranderde of herstelde de energie van water en voedsel positief. Door de energie van water en voeding te verhogen voegt het weer iets toe aan onze levensenergie en leefomgeving, waardoor we ons beter en vitaler gaan voelen. We ontdekten ook dat toevoeging van specifieke frequenties aan de schelpkalk vitaliser, zoals selenium, zink, magnesium of zilver, ervoor zorgt dat mensen met bepaalde klachten er heel positief op reageren. Ook heel interessant vind ik dat de vitaliser meehelpt het bewustzijn te verhogen bij de mensen. Door ze uit te leggen hoe de vitaliser werkt, worden de mensen zich ook bewust van (het functioneren van) hun eigen lichaam en leefomgeving. Alles draait om frequenties en energie.”

Onze producten voor therapeuten

© 2023 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up