Wat is vitaal water?

Wat is vitaal water? En waarom is het nodig om ons kraanwater te vitaliseren? En hoe werkt dat vitaliseren dan? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord in dit onderdeel van de website.

Waarom?

Gezuiverd water blijft belast

Gezond water is van levensbelang. We staan er niet iedere dag bij stil, omdat we er vanuit gaan dat het water uit de kraan fris, schoon en zuiver is en dus gezond voor mensen, planten en dieren. De werkelijkheid ligt echter genuanceerder. Het water dat via het waterleidingsnet of via eigen bron beschikbaar komt, is opgepompt uit de bodem of gewonnen uit oppervlaktewater, waarna het wordt gezuiverd. Het zuiveringsproces haalt vervuilende stoffen zo goed mogelijk uit het water. Desondanks blijft dit gezuiverde water belast, omdat de stoffen die er uit gehaald zijn de oorspronkelijke structuur van het water hebben aangetast.
Elke stof geeft namelijk een trilling af. Dat geldt voor water, maar ook voor andere stoffen. Omdat water de eigenschap bezit trillingen over te nemen, verandert de structuur van het water door de trilling van de andere stoffen die er in terechtkomen. Het water heeft daarna niet meer haar eigen oorspronkelijke trilling, maar dat van de stoffen die er in opgelost zijn (geweest). Dit tast de vitaliteit van water aan. Om visueel duidelijk te maken wat de Aqua Aurora Vitaliser® doet, zijn hiernaast twee foto’s opgenomen. De microscopische foto’s tonen de kristalstructuren van water. De eerste foto geeft het water weer zoals het de Aqua Aurora Vitaliser® in is gegaan. De tweede foto hoe het er weer uit is gekomen. De verschillen zijn duidelijk zichtbaar.

Omdat mensen, planten en dieren voor het grootste deel uit water bestaan, reageren ze sterk op de trillingen van het water. Doordat alleen de vervuilende stoffen bij het zuiveringsproces uit het water worden gehaald en niet de belastende trilling, zullen mensen, planten en dieren op het gezuiverde water reageren alsof het nog belast is met de vervuilende stoffen. Ze nemen de belastende trilling over. Zo worden ze zelf ook minder vitaal, wat zich vertaalt in een afname van de weerstand. Daardoor zijn mensen, planten en dieren vatbaarder voor invloeden van buitenaf zoals ziektes, allergieën, bacteriën, virussen en schimmels.
Deze negatieve cirkel kan doorbroken worden door een Aqua Aurora Vitaliser te laten plaatsen.

 

Zwaar belast niet-vitaal water

Vitaal water

Werking

Water krijgt natuurlijke trilling terug

Een Aqua Aurora Vitaliser® zorgt er voor dat het water weer haar natuurlijke trilling terugkrijgt. Mensen, planten en dieren reageren daar direct op en worden zelf ook weer vitaler. Het gevolg is minder gezondheidsproblemen bij mensen en minder ziekte en uitval bij planten en dieren.

De werking van een Aqua Aurora Vitaliser® is eenvoudig. De vitaliser bestaat uit een roestvrij stalen buis waardoor het water stroomt. De dubbelwandige watervoerende buis is van RVS 316, die gecertificeerd is voor de voedingsindustrie. De vitaliser is gevuld met materie waarin de gewenste frequentie is opgeslagen. Zij geeft deze frequentie af aan het passerende water. De vitaliser wist belastende frequenties en vervangt deze door de frequenties van de materie in de vitaliser. De apparatuur wordt direct achter de watermeter in de waterleiding geplaatst zodat alle water hierna is gevitaliseerd.

Meer weten over vitaal water van Aqua Aurora? In ‘De Achtergronden’ leest u nog veel meer informatie!

Geïnstalleerde Massa Vitaliser

© 2023 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up