Vitaal water

Wat is vitaal water?

Wat is vitaal water? En waarom is het nodig om ons kraanwater te vitaliseren? En hoe werkt dat vitaliseren met schelpkalkfrequenties dan?

Gezuiverd water blijft belast

Gezond water is van levensbelang. We staan er niet iedere dag bij stil, omdat we er vanuit gaan dat het water uit de kraan fris, schoon en zuiver is en dus gezond voor mensen, planten en dieren. De werkelijkheid ligt echter genuanceerder. Het water dat via het waterleidingnet of via eigen bron beschikbaar komt, is opgepompt uit de bodem of gewonnen uit oppervlaktewater, waarna het wordt gezuiverd. Het zuiveringsproces haalt vervuilende stoffen zo goed mogelijk uit het water. Maar dit gezuiverde water blijft negatief beïnvloed, omdat de stoffen die er uit gehaald zijn de oorspronkelijke structuur van het water hebben aangetast.

Elke stof geeft namelijk een trilling af. Dat geldt voor water, maar ook voor andere stoffen. Omdat water de eigenschap bezit trillingen over te nemen, verandert de structuur van het water door de trilling van de andere stoffen die er in terechtkomen. Het water heeft daarna niet meer haar eigen oorspronkelijke trilling, maar dat van de stoffen die er in opgelost zijn (geweest). Dit tast de vitaliteit van water aan.

Vitaal water

Je ziet hier twee foto’s. De microscopische foto’s tonen de kristalstructuren van water. De eerste foto laat zwaar belast water zien, voordat het water de Aqua Aurora Schelpkalk Vitaliser is ingegaan. Op de tweede foto zie je hoe het er weer uit is gekomen. De verschillen zijn duidelijk zichtbaar. Door het water te vitaliseren, krijgt het een mooie natuurlijke kristalstructuur terug.

Mensen, planten en dieren bestaan voor het grootste deel uit water. Daarom reageren ze sterk op de trillingen van het water. Doordat alleen de vervuilende stoffen bij het zuiveringsproces uit het water worden gehaald en niet de belastende trilling, zullen mensen, planten en dieren op het gezuiverde water reageren alsof het nog belast is met de vervuilende stoffen. Ze nemen de belastende trilling over. Zo worden ze zelf ook minder vitaal, wat zich vertaalt in een afname van de weerstand. Daardoor zijn mensen, planten en dieren vatbaarder voor invloeden van buitenaf zoals ziektes, allergieën, bacteriën, virussen en schimmels. Deze negatieve cirkel kan doorbroken worden door een Aqua Aurora Schelpkalk Vitaliser te plaatsen. De schelpkalkvitaliser neutraliseert de negatieve belastingen in het water, waardoor het water weer veel gezonder wordt om te drinken!

Werking

Water krijgt de natuurlijke trilling terug

Een Aqua Aurora Schelpkalk Vitaliser zorgt er voor dat het water weer haar natuurlijke trilling terugkrijgt. Mensen, planten en dieren reageren daar direct op en worden zelf ook weer vitaler. Het gevolg is minder gezondheidsproblemen bij mensen en minder ziekte en uitval bij planten en dieren.

De werking van de schelpkalkvitaliser is eenvoudig. De vitaliser bestaat uit een roestvrij stalen buis waardoor het water stroomt. De dubbelwandige watervoerende buis is van RVS (gecertificeerd voor de voedingsindustrie). De vitaliser is gevuld met materie waarin de gewenste schelpkalkfrequentie is opgeslagen. De vitaliser geeft deze frequentie af aan het passerende water. Zo wist de vitaliser belastende frequenties en vervangt deze door de frequenties van de materie in de vitaliser.

AA Massa Schelpkalk Vitaliser

Schelpkalkvitaliser

Schelpkalkfrequentie

De Aqua Aurora vitalisers maken gebruik van de frequentie van schelpenkalk. Voor zover wij weten zijn we hierin uniek in de wereld. Schelpkalk is een oerproduct en de frequentie van schelpen zit heel dicht tegen de natuurlijke frequentie van de aarde aan; 7,83 herz (de Schumannfrequentie). Onze gedachte is dat het zo kan zijn dat je door de vitaliser slechte frequenties kunt wissen en kunt vervangen door deze oerfrequentie van schelpkalk.

In schelpkalk zitten alle 85 sporenelementen die in de natuur voorkomen, in de juiste verhoudingen. Ook heeft schelpkalk een aragoniet structuur, dit maakt de mineralen en sporenelementen uit het water opneembaar voor alle organismen. Kalk in een aragoniet structuur kan namelijk de celwand passeren. Metingen via onze onderzoeken laten zien dat de schelpkalkvitaliser een hele belangrijke invloed heeft op allerlei systemen. Zo hebben we in een groot onderzoek gemeten dat gewoon kraanwater het lichaam belast en met schelpkalk gevitaliseerd kraanwater de organen juist beter in functie zet. Het bewijst voor ons wat we intuïtief als wisten; met schelpkalk gevitaliseerd water is goed voor je lichaam!

Meer weten over vitaal water? Hier lees je nog veel meer achtergrondinformatie!

Gezondheidsvoordelen van vitaal water

 

  • Vitaal water voelt en smaakt zachter.
  • Vitaal water smaakt lekkerder (en dat geldt ook voor de koffie, thee en ranja die je er mee maakt).
  • Voldoende water drinken wordt makkelijker.
  • Vitaal water helpt het lichaam te ontgiften en kan het immuunsysteem versterken.
  • Vitaal water kan de doorbloeding en stofwisseling verbeteren en lever en nieren ontlasten.
  • Vitaal water heeft vaak een positief effect op maag en darm problemen.
  • Vitaal water helpt vaak bij huidproblemen als eczeem en psoriasis.
  • Vitaal water is pH verhogend, dus ook ontzurend, levert meer zuurstof en geeft meer energie.
  • Vitaal water kan stralingsbelastingen verminderen; zo kunnen kwalen als slaapstoornissen, hoofdpijn, vermoeidheid en lusteloosheid afnemen.

 

Kortom: Vitaal water is gezonder water!

© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up