Nieuws

Hieronder vindt u diverse nieuwsberichten over producten van Aqua Aurora.

Gevitaliseerde zeeschelpenmix gestrooid

In diverse natuurgebieden in de Veluwe is gevitaliseerde zeeschelpenmix van Aqua Aurora gestrooid voor natuurverbetering. Bekijk onderstaande video die werd gemaakt tijdens het uitstrooien!   Lees verder »

Nieuw: in glas gebotteld, gevitaliseerd bronwater.

Het bronwater wordt gevitaliseerd met het schelpkalkfrequentiepatroon en heeft een micellaire werking. Het water onderscheidt zich door zijn zachte, neutrale smaak en is uitermate geschikt als culinair tafelwater. Lees verder »

Belangrijke tip van Aqua Aurora:

Heeft u een AA kraan-, reis- of ademvitaliser? Weet dan dat al deze minivitalisertjes gebruikt kunnen worden om door te ademen. Adem ca. 5-7 x p.d. 5-7 x diep in door aanzuigen aan de dunne kant. Wij weten dat dit veel effect heeft op het functioneren van de longen, maar het geeft ook direct energie aan […] Lees verder »

Primeur: op de Gezondheidsbeurs Utrecht is in standnr: F61 van 6 t/m 9 februari is

We snappen dat sommigen teleurgesteld zullen zijn, maar we doen geen smaaktest!! Het gaat hier uitsluitend om het testen door middel van EAV van de invloed op je gezondheid van een flesje vitaal bier, gebrouwen door “Heldersche Jongens”,  in vergelijking met een traditioneel biertje. Misschien niet zo lekker, maar wel heel nuttig, leerzaam en leuk. […] Lees verder »

Zo werkt Aqua Aurora op een beurs

Door onderstaand kort fragment van een promotiefilmpje gemaakt op de beurs Internationaal Therapeut afgelopen november, krijg je een kleine indruk hoe Aqua Aurora water test op een beurs. Dit kan natuurlijk niet zonder de ontzettend fijne samenwerking met (in dit geval) Natuurgeneeskundig therapeut Corina Bax. Op de Gezondheidsbeurs is op zondag ook haar collega Mesoloog […] Lees verder »

BIO-beurs op 22 en 23 januari 2020

Zin om ook (weer) eens naar deze mooie biologische beurs te gaan? Dat kan als onze gast zelfs gratis. Code’s ontvangt u door het sturen van een email naar: info@vitaliser.nl Lees verder »

16 en 17 november Beurs Internationaal Therapeut 2019 in Houten

Op de IT beurs introduceren we het nieuwe vitale bronwater merk “Aqua Aurora”. Aqua Aurora Vitaal bronwater is gevitaliseerd met de frequenties van schelpkalk van o.a. de St. Jacobsschelp. Tijdens het bottelen wordt de natuurlijke energie van schelpkalk van Aqua Aurora vitalisers contactloos door bronwater opgenomen. Dit geeft het Aqua Aurora Vitaal bronwater een hogere pH-waarde […] Lees verder »

Bezoek ons op de Land-en Tuinbouwbeurs Oost Nederland

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan de  Deze wordt gehouden van woensdag 26 t/m vrijdag 28 juni a.s. op de Maria Hoeve in Oxe. Via https://ticket.cno-expo.nl/product/relatiekaarten-land-en-tuinbouwbeurs-oost-nl/ kunt u als onze gast 2 gratis tickets aanschaffen. Op deze beurs toont Aqua Aurora (stand nr: 115) de vorderingen m.b.t. het vitaliseren van […] Lees verder »

GezondheidsCoöperatief Nederland van start met pilots!

Hoe gaan wij met een ‘ziek’ zorgstelsel om? Op oude voet, met dezelfde fouten? Of pakken we onze eigen regie terug? Vanuit een heldere visie op waar het misging en hoe het anders kan, is het GezondheidsCoöperatief Nederland ontstaan. We gaan nu starten met pilots (‘voorloper’ van de Gezondheids-Verzekering) om handen en voeten aan deze […] Lees verder »

Ontkalken of vitaliseren?

Wilt u weten waarom uw kraanwater NIET 100% kalkvrij moet zijn maar WEL zo zacht als een veertje terwijl het én gezond is én geen schade aan uw glaswerk en apparatuur aanricht? Schaf dan GEEN ontkalker aan maar de AA OB MASSA SCHELPKALK VITALISER! Deze heeft geen onderhoud nodig en gaat een leven lang mee. […] Lees verder »

Aqua Aurora vitaliser geeft weerstand tegen straling

Onder invloed van stralingsbronnen als UMTS en GSM, maar ook hoogspanningsleidingen wordt de bio-energetische waarde in water aangetast. Dit is microscopisch zichtbaar te maken. De Aqua Aurora vitaliser kan deze waarde niet alleen herstellen maar ook enorm verbeteren. Hierdoor wordt de vitaliteit van het water en daardoor de weerbaarheid van organismen verbeterd. Lees verder »

Restaurant ‘de Kas’ in Amsterdam installeert Vitaliser en Orgonstraler

Top restaurant “de Kas”, gevestigd op de plaats van de voormalige stadskwekerij Amsterdam heeft kwaliteit hoog in haar vaandel. Dit geldt voor de samenstelling van de menu`s, de gebruikte ingrediënten en voor het water wat in het restaurant gebruikt wordt. Een vitaliser voldoet aan de hoge standaard die restaurant “de Kas ” zich heeft gesteld. […] Lees verder »

Wordt u ook lid van het Gezondheidscooperatief Nederland?

Wij zijn inmiddels lid geworden van dit geweldig mooie initiatief. Doen jullie ook mee? Dan is er op 1 januari 2017 een GEZONDHEIDSverzekering die staat voor echte vrijheid van keuze. Kost je nu eenmalig €50,- en dan ben je lid. Gezondheid is ieders grootste goed. Wij geloven dat bepaalde aspecten van het huidige zorgsysteem beter […] Lees verder »

© 2021 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up