Nieuws

Hieronder vindt u diverse nieuwsberichten over producten van Aqua Aurora.

Aqua Aurora vitaliser geeft weerstand tegen straling

Onder invloed van stralingsbronnen als UMTS en GSM, maar ook hoogspanningsleidingen wordt de bio-energetische waarde in water aangetast. Dit is microscopisch zichtbaar te maken. De Aqua Aurora vitaliser kan deze waarde niet alleen herstellen maar ook enorm verbeteren. Hierdoor wordt de vitaliteit van het water en daardoor de weerbaarheid van organismen verbeterd. Lees verder »

Restaurant ‘de Kas’ in Amsterdam installeert Vitaliser en Orgonstraler

Top restaurant “de Kas”, gevestigd op de plaats van de voormalige stadskwekerij Amsterdam heeft kwaliteit hoog in haar vaandel. Dit geldt voor de samenstelling van de menu`s, de gebruikte ingrediënten en voor het water wat in het restaurant gebruikt wordt. Een vitaliser voldoet aan de hoge standaard die restaurant “de Kas ” zich heeft gesteld. […] Lees verder »

Wordt u ook lid van het Gezondheidscooperatief Nederland?

Wij zijn inmiddels lid geworden van dit geweldig mooie initiatief. Doen jullie ook mee? Dan is er op 1 januari 2017 een GEZONDHEIDSverzekering die staat voor echte vrijheid van keuze. Kost je nu eenmalig €50,- en dan ben je lid. Gezondheid is ieders grootste goed. Wij geloven dat bepaalde aspecten van het huidige zorgsysteem beter […] Lees verder »

© 2019 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up