Nieuws

Ons laatste nieuws direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vitaal voorjaarsnieuws

In onze laatste nieuwsbrief geven we je tips voor een vitale moestuin en zetten we het mooie We Are Pioneers magazin in het zonnetje. Wil je de Aqua Aurora nieuwsbrief de volgende keer automatisch ontvangen? Meld je dan aan via deze link. Lees verder »

Aqua Aurora in We Are Pioneers Magazine

In editie 7 van We Are Pioneers magazine staat een uitgebreid interview over 25 jaar pionieren met schelpkalk. We Are Pioneers magazine laat zien dat we als mensheid invloed hebben op de richting waarin onze samenleving beweegt. Naar een wereld die is gebaseerd op positiviteit, liefde, vrijheid, gezondheid en overvloed. Hoe Aqua Aurora haar steentje bijdraagt […] Lees verder »

Urban Rain Shell gebruikt in nieuw hoofdkantoor Fugro

En dan is het gelukt! Henks innovatie, de Urban Rain Shell (URS), wordt toegepast in het nieuwe hoofdkantoor van Fugro in Gemeente Pijnacker-Nootdorp. Fugro heeft samen met o.a. Henk en zijn zoon Ger een innovatief ontwerp gemaakt voor regenwateropslag op het terrein. In dit ontwerp is plaats voor een UrbanRainShell onder de nieuwe parkeergarage. In […] Lees verder »

Winter nieuwsbrief

In onze laatste nieuwsbrief lees je meer over de therapeuten lezing en onze watersupplementen. Wil je de Aqua Aurora nieuwsbrief de volgende keer automatisch ontvangen? Meld je dan aan via deze link. Lees verder »

Zaterdag 27 januari 2024: lezing voor therapeuten

Deze lezing is specifiek bedoeld voor therapeuten; mesologen, homeopaten, acupuncturisten, energetische helers, orthomoleculaire therapeuten en natuurgenezers. Het wordt steeds duidelijker dat onze schelpkalkvitalisers, energetische platen en aanverwante producten een mooie aanvulling  kunnen zijn in jullie behandelingen. Ook onze watersupplementen kunnen heilzaam zijn voor mensen. Deze middag gaan we hier dieper op in. Henk en Gerda […] Lees verder »

NIEUW: Anti-mug water

Als je je op een natuurlijke manier wilt beschermen tegen muggenbeten, maar liever niet met allerlei middeltjes wilt smeren, lees dan verder! Het schijnt dat vitamine B1 er voor zorgt dat je lichaamsgeur verandert en je niet meer aantrekkelijk bent voor muggen. We hebben daarom de frequentie van Thiamine (vitamine B1) toegevoegd aan ons vitale […] Lees verder »

Zomernieuwsbrief

In onze Zomernieuwsbrief lees je hoe je een mini-vitaliser en energetische plaat kunt gebruiken al je op reis gaat. We vertellen waarom de frequentie van schelpkalk zo bijzonder is én we hebben een paar leuke nieuwtjes over Aqua Aurora in de media en op interessante evenementen. Veel leesplezier! Wil je onze nieuwsbrief de volgende keer […] Lees verder »

Aqua Aurora in de Andere Krant

In De Andere Krant van zaterdag 10 juni 2023 stond een artikel over het baanbrekende werk van Aqua Aurora: vitaliseren met schelpkalkfrequenties. Klik op het artikel voor een vergroting. Meer weten? Een beknopte uitleg over alle toepassingen lees je hier. Lees verder »

Informatie over een eigen watervoorziening

We krijgen de vraag regelmatig: “Kan ik een eigen watervoorziening maken bij mijn huis?” Steeds meer mensen willen zelfvoorzienend zijn. Een eigen watervoorziening zorgt ervoor dat je niet van het waterbedrijf afhankelijk bent. In geval van nood kun je altijd water tappen en je kunt er zelfs voor kiezen het systeem aan te sluiten op […] Lees verder »

Bewust Gezond Markt: 13 mei 2023 in Apeldoorn

Natuurlijk staan wij op de eerste Bewust Gezond Markt in Apeldoorn! Kom je ook langs om ons vitale water te proeven, de energetische platen te ervaren of je telefoon te ontstoren? Wil jij bewuster omgaan met je gezondheid? Weten wat je kunt doen anders dan minder eten, meer bewegen en pillen slikken? Kom zaterdag 13 […] Lees verder »

Vitaliseren van mest in vakblad de Loonwerker

Vakblad de Loonwerker schreef een artikel over Loonbedrijf Roossink. Zij hebben een schelpkalkvitaliser op de mesttank gebouwd. Via de link opent een duidelijk leesbare pdf:  Artikel vakblad de Loonwerker “Vitaliseren van mest” maart 2023 Lees verder »

Nieuw: het AA Energetische Schelpkalk label

We krijgen vaak de vraag welke producten wij aanbevelen. Daarom zetten we graag een aantal topbedrijven in de schijnwerpers, die gebruik maken van schelpkalkvitalisatie. Hun producten testen met onze metingen veel beter dan vergelijkbare gangbare én biologische producten. Wij geven hen daarom ons “AA Energetische Schelpkalk label”. De bedrijven die wij ons AA Energetische Schelpkalk label […] Lees verder »

Nieuwsbrief vitaal voedsel, vitaler leven

De eerste lammetjes worden geboren en bij de moestuinliefhebbers begint het weer te kriebelen als de zon schijnt. Je leest in onze nieuwsbrief van februari wat je met onze producten kunt om je eigen voedsel vitaler te maken. En we vertellen je graag over de toepassingen van onze schelpkalkvitalisers die gewassen laten groeien en bloeien! Aanmelden […] Lees verder »

Een bijzonder verhaal

Deze conversatie speelde zich een paar dagen geleden af met Carmen: Moet je eens kijken hoe bijzonder de plaat kleurt gister in de praktijk. AA: He, wat apart. Enig idee, gevoel. Geen licht inval? C: Jawel…. Licht inval zeker van invloed. Ik zie het als de weerspiegeling van de grote transformatie.  Ik gebruik de plaat tegenwoordig regelmatig […] Lees verder »

Komend weekend kun je ons vinden op de

Op 19 en 20 november is de Beurs Internationaal Therapeut in Houten, waar je ons in hal 2 op standnr: 420 kunt vinden. Wat kun je bij Aqua Aurora verwachten? Heel veel informatie over al onze producten die gebaseerd zijn op schelpkalk. Op zaterdag is Mesologie Beverborg aanwezig en kun je heel veel te weten […] Lees verder »

Bodemverbeteraar

Mineralen voor in je moestuin? AA Zeeschelpenmix 0-4 Vitaal is een SKAL toegelaten bodemverbeteraar voor de biologische landbouw en herstel van natuurgebieden. Nu ook verkrijgbaar in 5 liter verpakkingen, geschikt voor 25 m2 (moes)tuin. Prijs: € 18,- incl. btw, excl. verzendkosten. 1x per 2 0f 3 jaar strooien. Te bestellen via info@aqua-aurora.nl Lees verder »

Nieuwsbrief

Op 25-06 om 06.25 uur ging onze nieuwsbrief de deur uit. We vieren van 25 juni tot en met 25 september 2022 ons jubileum met een zilveren zomer.  Vijfentwintig jaar geleden ging de 1ste schelpkalk vitaliser de deur uit. In die 25 jaar is er veel gebeurd binnen Aqua Aurora. Nieuwsbrief alsnog lezen, kan hier. Lees verder »

Hoe gebruik je de energetische plaat?

Hoe gebruik je de AA energetische plaat 30 cm. type SK? * Sta er op met blote voeten om uit te balanceren en te aarden. Stralingsbelasting in je lichaam wordt geneutraliseerd. * Slaap je slecht? Leg de plaat onder de matras ter hoogte van je borst. Misschien slaap je beter en voel je je meer […] Lees verder »

Gevitaliseerde zeeschelpenmix gestrooid

In natuurgebieden in de Veluwe is in november 2020 gevitaliseerde zeeschelpenmix van Aqua Aurora gestrooid voor natuurverbetering. Natuurverbetering Een aantal jaar geleden was er een groot gebrek aan opneembare calcium in de natuur. De eieren van vogels werden broos en jonge vogels zakten door hun pootjes als ze gingen staan. Daarnaast werd de bodem veel […] Lees verder »

Nieuw: in glas gebotteld, gevitaliseerd bronwater.

Het bronwater wordt gevitaliseerd met het schelpkalkfrequentiepatroon en heeft een micellaire werking. Het water onderscheidt zich door zijn zachte, neutrale smaak en is uitermate geschikt als culinair tafelwater. Lees verder »

Belangrijke tip van Aqua Aurora:

Heeft u een AA kraan-, reis- of ademvitaliser? Weet dan dat al deze minivitalisertjes gebruikt kunnen worden om door te ademen. Adem ca. 5-7 x p.d. 5-7 x diep in door aanzuigen aan de dunne kant. Wij weten dat dit veel effect heeft op het functioneren van de longen, maar het geeft ook direct energie aan […] Lees verder »

Primeur: op de Gezondheidsbeurs Utrecht is in standnr: F61 van 6 t/m 9 februari is

We snappen dat sommigen teleurgesteld zullen zijn, maar we doen geen smaaktest!! Het gaat hier uitsluitend om het testen door middel van EAV van de invloed op je gezondheid van een flesje vitaal bier, gebrouwen door “Heldersche Jongens”,  in vergelijking met een traditioneel biertje. Misschien niet zo lekker, maar wel heel nuttig, leerzaam en leuk. […] Lees verder »

Zo werkt Aqua Aurora op een beurs

Door onderstaand kort fragment van een promotiefilmpje gemaakt op de beurs Internationaal Therapeut afgelopen november, krijg je een kleine indruk hoe Aqua Aurora water test op een beurs. Dit kan natuurlijk niet zonder de ontzettend fijne samenwerking met (in dit geval) Natuurgeneeskundig therapeut Corina Bax. Op de Gezondheidsbeurs is op zondag ook haar collega Mesoloog […] Lees verder »

BIO-beurs op 22 en 23 januari 2020

Zin om ook (weer) eens naar deze mooie biologische beurs te gaan? Dat kan als onze gast zelfs gratis. Code’s ontvangt u door het sturen van een email naar: info@vitaliser.nl Lees verder »

16 en 17 november Beurs Internationaal Therapeut 2019 in Houten

Op de IT beurs introduceren we het nieuwe vitale bronwater merk “Aqua Aurora”. Aqua Aurora Vitaal bronwater is gevitaliseerd met de frequenties van schelpkalk van o.a. de St. Jacobsschelp. Tijdens het bottelen wordt de natuurlijke energie van schelpkalk van Aqua Aurora vitalisers contactloos door bronwater opgenomen. Dit geeft het Aqua Aurora Vitaal bronwater een hogere pH-waarde […] Lees verder »

Bezoek ons op de Land-en Tuinbouwbeurs Oost Nederland

Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan de  Deze wordt gehouden van woensdag 26 t/m vrijdag 28 juni a.s. op de Maria Hoeve in Oxe. Via https://ticket.cno-expo.nl/product/relatiekaarten-land-en-tuinbouwbeurs-oost-nl/ kunt u als onze gast 2 gratis tickets aanschaffen. Op deze beurs toont Aqua Aurora (stand nr: 115) de vorderingen m.b.t. het vitaliseren van […] Lees verder »

GezondheidsCoöperatief Nederland van start met pilots!

Hoe gaan wij met een ‘ziek’ zorgstelsel om? Op oude voet, met dezelfde fouten? Of pakken we onze eigen regie terug? Vanuit een heldere visie op waar het misging en hoe het anders kan, is het GezondheidsCoöperatief Nederland ontstaan. We gaan nu starten met pilots (‘voorloper’ van de Gezondheids-Verzekering) om handen en voeten aan deze […] Lees verder »

Ontkalken of vitaliseren?

Wilt u weten waarom uw kraanwater NIET 100% kalkvrij moet zijn maar WEL zo zacht als een veertje terwijl het én gezond is én geen schade aan uw glaswerk en apparatuur aanricht? Schaf dan GEEN ontkalker aan maar de AA OB MASSA SCHELPKALK VITALISER! Deze heeft geen onderhoud nodig en gaat een leven lang mee. […] Lees verder »

Aqua Aurora vitaliser geeft weerstand tegen straling

Onder invloed van stralingsbronnen als UMTS en GSM, maar ook hoogspanningsleidingen wordt de bio-energetische waarde in water aangetast. Dit is microscopisch zichtbaar te maken. De Aqua Aurora vitaliser kan deze waarde niet alleen herstellen maar ook enorm verbeteren. Hierdoor wordt de vitaliteit van het water en daardoor de weerbaarheid van organismen verbeterd. Lees verder »

Restaurant ‘de Kas’ in Amsterdam installeert Vitaliser en Orgonstraler

Top restaurant “de Kas”, gevestigd op de plaats van de voormalige stadskwekerij Amsterdam heeft kwaliteit hoog in haar vaandel. Dit geldt voor de samenstelling van de menu`s, de gebruikte ingrediënten en voor het water wat in het restaurant gebruikt wordt. Een vitaliser voldoet aan de hoge standaard die restaurant “de Kas ” zich heeft gesteld. […] Lees verder »

Wordt u ook lid van het Gezondheidscooperatief Nederland?

Wij zijn inmiddels lid geworden van dit geweldig mooie initiatief. Doen jullie ook mee? Dan is er op 1 januari 2017 een GEZONDHEIDSverzekering die staat voor echte vrijheid van keuze. Kost je nu eenmalig €50,- en dan ben je lid. Gezondheid is ieders grootste goed. Wij geloven dat bepaalde aspecten van het huidige zorgsysteem beter […] Lees verder »

© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up