Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Bel of mail gerust als het antwoord op jouw vraag er niet bij staat!!

Hoe merk je dat water is gevitaliseerd?

Water voelt zachter, smaakt zachter, drinkt makkelijker en is vaak helderder.

Welke vitaliser is geschikt voor mij?

De AA OB Massa Schelpkalk Vitaliser is de basis en beste oplossing om je water te vitaliseren. Wil je een vitaliser voor andere toepassingen, kijk dan hier.

Hoe kan ik er achter komen of gevitaliseerd water goed voor mij is?

Je kunt dit laten testen bij therapeuten, zoals mesologen. Zij kunnen de effecten van vitaal water op je lichaam direct laten zien.

Kan ik de vitaliser uitproberen?

Jazeker, we hebben minivitalisers die je op de kraan kunt zetten waarmee je de werking kunt ervaren. Als je een ‘grote’ vitaliser koopt, kun je de minivitaliser weer terug doen en -mits onbeschadigd- je geld terug krijgen. Je kunt de minivitaliser natuurlijk ook houden en gebruiken in boot, caravan of camper of cadeau doen aan iemand anders die vitaal water wil ervaren!

Gebruikt de vitaliser stroom?

Nee.

Zijn er onderhoudskosten aan het functioneren van de vitaliser?

Nee, je monteert de vitaliser in de waterleiding direct achter de hoofdkraan en hoeft er daarna nooit meer naar om te kijken. Vergeet ‘m niet als je gaat verhuizen!

Wat is de levensduur van de vitaliser?

Gaat een mensenleven mee.

Kan ik de vitaliser zelf installeren?

Ja, als je handig bent lukt dat vast! OF je vraagt een handige kennis. Lukt het niet dan regelen wij de installatie.

Hoe moet ik de vitaliser installeren?

Installeer de vitaliser in de waterleiding direct achter de hoofdkraan. Plaats je vitaliser verticaal met de brede kant onder en laat het water van onder naar boven stromen. Zo levert de vitaliser een bijdrage aan het energetische veld en worden eventuele negatieve aardstralen positief beïnvloed.

Haalt de vitaliser kalk uit het water?

Nee, de kalk verandert van structuur, zodat de kalk beter opneembaar wordt. Na installatie weken kalksluiers los en zijn ze makkelijk weg te nemen.

Is filteren nog nodig?

Nee, als je vitaliseert is het aan te bevelen om het kraanwater zelfs NIET te filteren. Onze metingen laten zien dat gevitaliseerd kraanwater na filteren ongezonder wordt.

Wat als de vitaliser mij niet bevalt?

Dan kun je deze teruggeven binnen 3 maanden na de factuurdatum. Als de vitaliser onbeschadigd is, krijg je je geld terug.

© 2023 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up