Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen over de schelpkalkvitaliser. Bel of mail gerust als het antwoord op jouw vraag er niet bij staat.

Hoe merk je dat water is gevitaliseerd?

Water voelt zachter, smaakt zachter, drinkt makkelijker en is vaak helderder.

Welke vitaliser is geschikt voor mij?

De AA OB Massa Schelpkalk Vitaliser is de basis en beste oplossing om je water te vitaliseren. Wil je een vitaliser voor andere toepassingen, kijk dan hier.

Waarom is de AA OB Massa Schelpkalk Vitaliser uniek?

De AA OB Massa Schelpkalk Vitaliser verschilt van andere vitalisers omdat deze dubbelwandig is met een vulling van (onder meer) schelpkalk. Daarom is deze vitaliser ook zwaarder dan ‘gewone’ vitalisers. Ook al onze andere producten zijn uniek omdat ze vitaliseren met de frequentie van schelpkalk. Meer lezen -> vitaliseren met schelpkalk.

Hoe kan ik er achter komen of gevitaliseerd water goed voor mij is?

Je kunt dit laten testen bij therapeuten, zoals mesologen. Zij kunnen de effecten van vitaal water op je lichaam direct laten zien.

Kan ik de vitaliser uitproberen?

Jazeker, we hebben minivitalisers die je op de kraan kunt zetten waarmee je de werking kunt ervaren. Als je een ‘grote’ vitaliser koopt, kun je de minivitaliser weer terug doen en -mits onbeschadigd- je geld terug krijgen. Je kunt de minivitaliser natuurlijk ook houden en gebruiken in boot, caravan of camper of cadeau doen aan iemand anders die vitaal water wil ervaren!

Wat als de vitaliser mij niet bevalt?

Dan kun je deze teruggeven binnen 3 maanden na de factuurdatum. Als de vitaliser onbeschadigd is, krijg je je geld terug.

Wat is de levensduur van de vitaliser?

Bij normaal gebruik gaan onze vitalisers een mensenleven mee.

Kan ik de vitaliser zelf installeren?

Ja, als je handig bent lukt dat vast! OF je vraagt een handige kennis. Lukt het niet dan regelen wij de installatie.

Hoe moet ik de vitaliser installeren?

Installeer de vitaliser in de waterleiding direct achter de hoofdkraan. Plaats je vitaliser verticaal met de brede kant onder en laat het water van onder naar boven stromen. Zo levert de vitaliser een bijdrage aan het energetische veld en worden eventuele negatieve aardstralen positief beïnvloed.

Haalt de vitaliser kalk uit het water?

Nee, de kalk verandert van structuur, zodat de kalk beter opneembaar wordt. Na installatie weken kalksluiers los en zijn ze makkelijk weg te nemen.

Is filteren nog nodig?

Nee, als je vitaliseert is het aan te bevelen om het kraanwater zelfs NIET te filteren. Onze metingen laten zien dat gevitaliseerd kraanwater na filteren ongezonder wordt.

Gebruikt de vitaliser stroom?

Nee.

Zijn er onderhoudskosten aan het functioneren van de vitaliser?

Nee, je monteert de vitaliser in de waterleiding direct achter de hoofdkraan en hoeft er daarna nooit meer naar om te kijken. Vergeet ‘m niet als je gaat verhuizen!

Vitaal, gezond water is van levensbelang

Herken jij het belang van vitaal water voor je gezondheid?

De unieke AA OB Massa Schelpkalk Vitaliser is alleen te koop bij Aqua Aurora en door ons geselecteerde dealers. 

Goede investering
Je vitaliseert ál het water in je woning. Dus je doucht, kookt en drinkt vitaal water. Niet alleen voor je gezondheid is dit voordelig, maar ook voor je portemonnee. Als je flessenwater drinkt, verdien je in een huishouden met twee personen de vitaliser al binnen vijf jaar terug. 

Schelpkalkvitaliser
© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up