"Bijzondere ervaring"

De vitaliser haalt bijvoorbeeld de nare chemische smaak, afkomstig van een flexibele rubberen waterkoppelingsslang van mijn wastafel, weg. Als het water er een nacht in staat smaakt het echt buitengewoon smerig. Als je dit water door de vitaliser haalt, is deze vieze smaak verdwenen.

De eerste 2 weken nadat ik de vitaliser gebruikte was mijn spijsvertering enigszins ontregeld, wat duidt op een vorm van ontgifting.
De energieplaat / orgonstraler richt ik op mijn longen als ik daar last van heb. Ik weet dat ik minder moet roken. Longemfyseem zit in mijn familie. Als ik dus goed last heb van mijn longen, dan houd ik de orgonstraler 25 centimeter voor mijn borstkast. Dit geeft zeer veel verlichting en na herhaling is mijn last weg. Ben er erg blij mee!

In 2008 heb ik zwamsporen van de uiterst giftige huiszwam ingeademd tijdens een inspectie van de kruipruimte. ‘s Nachts werd ik wakker omdat mijn longen gevoelsmatig in de brand stonden. Ik herinnerde mij de volgende remedie: ik heb 5 kleine vitalisers op mijn borstkast gericht en na 10 minuten was het brandende gevoel bijna helemaal weg. Ik voelde gewoon de reactie met elkaar. De volgende dag heb ik het nog 1x herhaald (10 minuten) en toen was het helemaal weg.

* G.D.Bijker

© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up