"Energieke ervaringen"

Hierbij een terugkoppeling van de AA Druppelsss, ze werken verrassend. Het alcohol stijgt niet of minder snel naar je hoofd als je dit in het drankje doet of twee druppels inneemt.
Ik was flink verkouden en heb met enige regelmaat de druppels ingenomen. Ik nam ook een aftreksel van Laurierblad met honing voor mijn keel in, maar had gelukkig kort (ongeveer 4 dagen) deze verschijnselen van verkoudheid. Mijn zoon liep te snuiven en te doen voor meer dan een week en was er daarna ook vanaf.
Het meest bijzondere vond ik toch wel van mijn dochter. Vorige week maandag van het paard gevallen en een flinke beurse arm. Met regelmaat haar arm op de energetisch plaat gelegd en zelfs mee geslapen. Druppels ingenomen en druppels op de plekken gewreven. Resultaat met een week, zo goed als hersteld, een lichte blauwe plek is nu nog wat er van over is.
Ik neem de energetische plaat mee in mijn rugzak naar het werk en heb een flesje AA druppelsss in mijn zak. Mijn bevinding is dat dit zorgt voor meer rust. Ik ben minder moe en dat doet me goed.
Met energieke groet,
Marc en Eef

© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up