"Lange reis in gevitaliseerde auto"

In onze gevitaliseerde auto hebben we een toer gemaakt van 900km. richting Oostenrijk. Het was opvallend hoe goed onze concentratie was om te rijden. We ervoeren meer rust tijdens het rijden. Eén van onze honden, die normaal heel erg onrustig is in de auto en alle kanten opspringt, was een heel stuk rustiger, ondanks dat haar niets ontging. Heel bijzonder om dit in onze, als eerste gevitaliseerde auto, te mogen meemaken. Jammer was wel dat een gevitaliseerde auto helaas geen file kan voorkomen, 😉

Een aanvulling op het verhaal: de terugweg van Oostenrijk naar Nederland was ook weer een voorspoedige reis. Ik had een passagier bij mij die allergisch is voor honden en katten. Onze honden rijden altijd mee in de auto en tijdens de terugreis waren ze ook aanwezig. Met een gevitaliseerde auto en een energetische plaat tussen ons in heeft de passagier géén enkele allergische reactie gehad. Hij heeft dit als heel bijzonder ervaren. Enkele dagen later was dezelfde man bij ons thuis. Uiteraard waren de honden er ook. Toen was het heel snel weer foute boel met zijn allergie.

Dit is nu de 2e keer dat ik heb meegemaakt dat iemand met een energetische plaat dicht bij zich, GEEN allergische reactie kreeg op onze honden. Heel bijzonder.

Petra, medewerker waterteam en enthousiast gebruiker van diverse producten sinds > 10 jaar

© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up