"Vrolijk katertje = Vrolijk baasje"

Jullie producten lijken me tot dusver enorm goed te doen, maar ik wil eerst nog wat langer ervaren.

Behalve gebruik van de 5G plaat drink ik het gevitaliseerde water en gebruik ik de AA druppels.

Ook voor Smiley, m’n katertje van een jaartje oud. Hij was een angstige, verhongerde, zieke kitten van ik gok een maandje of drie, toen hij destijds op de boerenweg letterlijk m’n armen in vluchtte, weg van de grote oogstende tractoren.

Smiley, die nooit bij me wil(de) zitten, komt uit zichzelf bij mijn benen op de plaat liggen (en claimt ‘m dan een minuut of 5 à 10 even helemaal voor zichzelf 😂).

Sinds de eerste keer dat hij dat deed (nu drie keer in totaal), heb ik een ander katje aan ‘m. Hij kletst met me, geeft me neusjes wanneer ik terugkom, is heel geduldig.  Komt nu ‘s nachts zachtjes bij me liggen, of springt voorzichtig over me heen i.p.v. de hele nacht over me heen te denderen. Hij speelt graag samen en alleen en zo meer. Z’n lichaamstaal laat me zien, ook nadat ik een dag lang afwezig ben geweest, dat hij gelukkig is en dat was tot vóór de 5G plaat echt anders.

Ik zeg wel eens “ik kan het me nog verbeelden, maar een dier doet niet aan placebo-effect”, en ik zie in hem heel duidelijk een enorm verschil. En realiseer me hierdoor des te meer wat belasting door omgeving met je kan doen.

Ik ga verder met ervaren en als jullie dat leuk vinden, laat ik over een tijdje weten welke dingen ik bemerk.

Brenda

 

© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up