AA Energetische Schelpkalk label

Voedsel met AA Energetische Schelpkalk kwaliteit

Op deze plek zetten we graag een aantal topbedrijven in de schijnwerpers, die gebruik maken van schelpkalkvitalisatie. Hun producten testen met onze metingen veel beter dan vergelijkbare gangbare én biologische producten.

Wij geven hen daarom ons “AA Energetische Schelpkalk label”.

BIOLOGISCHE MELK
van de B(r)oertjes Klunder uit Deventer te koop bij de PANTRY in Wilp. Van deze melk wordt ook het ROOMIJS van Ijssalon Zaza in Twello gemaakt.

BIOLOGISCHE A2 MELK, YOGHURT, ROOMBOTER, A2 KAAS
van Ecoboerderij de Haan in Ingen. Te verkrijgen via webwinkel en boerderijwinkel. De boerderijwinkel heeft een enorm assortiment aan mooie producten! Van de melk wordt door PuurTamminga in Veenendaal heerlijk ijs gemaakt.

ENERGETISCHE EIEREN
van Legpluimveehouderij de Buijserd uit Hagestein. Te koop in de eier-automaat aan de Autenasekade 8 in Hagestein en bij Ecoboerderij de Haan in Ingen. De website van de Buijserd is binnenkort weer in de lucht.

BIOLOGISCH DYNAMISCHE MELK EN WILDE WEIDE DEMETER KAAS
van kaasboerderij Noorderlicht in Noordeloos. Te koop via Odin, Ekoplaza en diverse verkooppunten.

Over het label

De bedrijven en producten die wij ons AA Energetische Schelpkalk label toekennen leveren een energetisch hoogwaardig product, hebben een duurzame bedrijfsvoering en passen in het eco-systeem van Aqua Aurora.

Criteria

1) Energetisch hoogwaardig product met schelpkalkfrequentie
Bedrijven met ons label werken met schelpkalkvitalisatie van water, lucht, grondstoffen en eindproduct. Hierdoor worden onnatuurlijke en belastende frequenties gewist en vervangen door de natuurlijke frequentie van schelpkalk. Zo worden producten volgens ons gezonder.

Het label wordt alléén toegekend als de eindproducten ook daadwerkelijk beter scoren in onze metingen (volgens de EA-Voll methode). Hierbij meten we of een voedingsmiddel wel of niet belastend is voor het menselijk lichaam. Producten die in deze metingen een neutrale of positieve invloed hebben, komen in aanmerking voor het label.

2) Duurzame bedrijfsvoering
Hierbij kijken wij vooral naar de duurzaamheid van gebruikte grondstoffen, diervriendelijkheid en het gebruik van zo min mogelijk antibiotica en bestrijdingsmiddelen. Biologisch werken heeft daarbij de voorkeur, maar is niet zaligmakend.

3) Passend in het Aqua Aurora ecosysteem
Een bedrijf dat past in het energetische en sociale Aqua Aurora ecosysteem is een gezond en sociaal bedrijf dat oog heeft voor de omgeving waar het in opereert. Wij kennen de eigenaren goed en weten dat zij bewuste mensen zijn met een vergelijkbare kijk op de wereld en deze een beetje mooier willen maken. Daarom kiezen zijn ook bewust om schelpkalkvitalisatie in te zetten.

Toekenning
Bij het toekennen van het AA Energetische Schelpkalk label hanteren we één keihard criterium; de eindproducten moeten energetisch hoogwaardig zijn (criterium 1). Bij het beoordelen van criteria 2 en 3 lopen we niet ieder jaar met pagina’s lange controlelijsten rond, maar volgen we ons gevoel, zoals bij alles wat we doen.

© 2024 Aqua Aurora | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Thumbs up